MOST u Dubrovniku predvodi gradonačelnički kandidat Kristić

lista_maro_kristic9_260215

Most kao nezaobilazna snaga lokalne i nacionalne političke scene u Dubrovniku na lokalne izbore izlazi sa svojom listom predvođenom jednim od najaktivnijih saborskih zastupnika Marom Kristićem. Kristić se u Saboru profilirao jer prepoznatljivo i fokusirano komunicira i lokalne, dubrovačke teme. Maro Kristić će ujedno biti i nezavisni kandidat Mosta za gradonačelnika Dubrovnika.

Budući da je suradnja s nezavisnim listama posebnost i snaga Mosta, ona se nastavlja i na predstojećim lokalnim izborima u gradu Dubrovniku i u Dubrovačko-neretvanskoj županiji. Kroz partnerstvo s prepoznatljivim nezavisnim snagama na lokalnim izborima, Most će nastojati okupiti što šire biračko tijelo bez čijeg povjerenja ne bi moglo doći do prijeko potrebnih promjena.

Gradska i županijska lista Mosta koja je predvođena našim kandidatom za župana Nikolom Grmojom međusobno će se podržavati i nadopunjavati. Povjerenje birača u bolji način upravljanja, dobru komunikaciju s građanima i promjene, Most neće iznevjeriti ni na ovim izborima.

„Čast mi je što u gradu koji je postavio temelje razlikovanja privatnih i javnih interesa mogu predstavljati Most koji je takvo viđenje politike donio na nacionalnu scenu. Sada obogaćen saborskim iskustvom i s davnom željom da pomognem svome gradu Dubrovniku, krećem u nadmetanje za gradonačelničku funkciju. Vjerujem da će građani prepoznati i mene kao kandidata i Mostovu listu kao najbolji izbor koji garantira promjene i boljitak za grad Dubrovnik koji je do sada uglavnom bio žrtva ambicije pojedinaca.“ – povodom kandidature oglasio se Maro Kristić, nezavisni kandidat za gradonačelnika Dubrovnika u ime Mosta nezavisnih lista.

/ Kategorija: Vijesti / Autor: MOST / Komentari isključeni za MOST u Dubrovniku predvodi gradonačelnički kandidat Kristić