PANENIĆ: Bitka za daljnji rad istražnog povjerenstva prva je u nizu i molimo medije i javnost da nam u tome pomognu. Povjerenstvo brani demokraciju.

PXL_200917_18062285

Saborski zastupnik Tomislav Panenić koji je na čelu tima oformljenog u Mostu nezavisnih lista za slučaj Agorkor, danas je ispred Hrvatskog Sabora komentirao aktualnu situaciju s Agrokorom. Obzirom na najave HDZ-a da nema zakonskog manevra da Istražno povjerenstvo nastavi s radom nakon pokretanja istrage, Tomislav Panenić komentirao je: “I jedna i druga istraga mogu dati kvalitetne rezultate. Godinama se priča o Agrokoru, o neplaćanju i sad kad imamo priliku da se to riješi naći će sto razloga zašto to zaustaviti. To je administracija koja želi sve staviti pod tepih, zar ćemo biti svi pod “briselskim” sindromom?”

Osim toga, Panenić je komentirao dolazak Todorića ispred Istražnog povjerenstva: “Ne znam zašto bi on tražio politički azil, ovdje se radi o gospodarskom kriminalu, najbolje da dođe i da se ovdje brani. Brojne strukture u političkom životu jedva čekaju da ostane tamo gdje je kako bi prelili svu krivnju na jednu ili dvije osobe a Todorić bi svojim dolaskom razotkrio sve.”

Na samom kraju Panenić je istaknuo: “Nemojmo politizirati, neka povjerenstvo odradi svoj posao. Imamo premijera koji kaže – ja mogu što hoću, na žalost to je politička stvarnost u Hrvatskoj. Mi kao oporba napravili smo zaista maksimum i možemo jedino dalje inzistirati na istini. Bitka za daljnji rad istražnog povjerenstva prva je u nizu i molimo medije i javnost da nam u tome pomognu. Povjerenstvo brani demokraciju.”

/ Kategorija: Novosti / Autor: MOST / Komentari isključeni za PANENIĆ: Bitka za daljnji rad istražnog povjerenstva prva je u nizu i molimo medije i javnost da nam u tome pomognu. Povjerenstvo brani demokraciju.