MOSTOVI ZASTUPNICI U SAMOM VRHU PO AKTIVNOM RADU U SABORU

Zagreb, 20. srpnja 2018. – Prema najnovijim podatcima, Mostovi zastupnici u samom su vrhu što se tiče broja javljanja na saborskim sjednicama. Izašli su novi podatci o aktivnostima saborskih zastupnika na sjednicama prema kojima su Miro Bulj, Tomislav Žagar, Nikola Grmoja i Tomislav Panenić među prvih deset najaktivnijih zastupnika kod javljanja za riječ.

Na prvom mjestu je Miro Bulj s ukupno 1569 javljanja za riječ. I među najaktivnijim zastupnicima po broju zastupničkih pitanja našlo se troje zastupnika Mosta nezavisnih lista; Ivana Ninčević Lesandrić, Miro Bulj i Nikola Grmoja.

Saborski odbori koje vode zastupnici Mosta također su najaktivniji po broju održanih tematskih sjednica, a to su Odbor za zdravstvo i socijalnu skrb koji vodi dr.sc. Ines Strenja Linić i Odbor za poljoprivredu koji vodi Tomislav Panenić.

Politički tajnik i saborski zastupnik Mosta Nikola Grmoja osvrnuo se na najnovije podatke o aktivnostima saborskih zastupnika. „Zastupnici Mosta su jako aktivni, uvijek imamo naše jake snage među prvih deset najaktivnijih zastupnika, a ističemo se i radom odgora na čelu kojih su Mostovi zastupnici. Most upućuje i najviše amandmana i zakonskih inicijativa. Naš pokret ostanka sastoji se od svih naših najvažnijih mjera koje idu isključivo na korist građana. Most kao parlamentarna opozicija svojim aktivnim djelovanjem trn je u oku vladajućima, a ovi podatci pokazatelj su naše spremnosti na konstruktivan rad“, istaknuo Grmoja.