POKRET OSTANKA – SPLIT

ŠTAND POKRETA OSTANKA 2. I 3. KOLOVOZA 2018. U SPLITU

Predstavljajući Pokret Ostanka u Splitu razgovarali smo s mnogim građanima, Splićani su zainteresirani sugovornici i pozitivno su komentirali predstavljene inicijative. Na štandu je bila i saborska zastupnica Sonja Čikotić.

Pokazali su još jednom da je Split grad koji brine i koji vjeruje u bolje. Slušali smo iskustva i prijedloge studenta, mladih, obitelji, umirovljenika. Pričali smo tako s odgajateljicom koja je odselila u Zagreb radi posla u struci ali je ostala želja da se vrati u Split i koja je spremno pred nas iznijela sve probleme i svoje viđenje rješenja, pomorcem koji je obišao brojne gradove i koji je pozitivno reagirao na rješenja splitskog Mosta a posebno se osvrnuo na prometna rješenja, jako nas je razveselila i umirovljena profesorica koja se vratila do našeg štanda kako bi nam ostavila kontakt te izrazila želju da u svom kotaru pruža učenicima besplatne repeticije.

Zahvalni smo i drugima koji su podijelili s nama primjerice iskustvo procedure ishođenja naknade za onkološke bolesnike kojima je potrebna tuđa pomoć i njega, iskustvo nezaposlenosti i nemogućnosti zapošljavanja na javnim natječajima, problematike upisa u vrtiće, brojnim komunalnim problemima, javnoj upravi, gradskim tvrtkama i dr.

Imamo na umu sve što naše sugovornike opterećuje, lokalno i nacionalno, na pojedina Mostova rješenja smo odmah ukazali dok o drugima već razmišljamo.

Most Nezavisnih Lista – Split

 

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript