BOLJA BUDUĆNOST NIJE NEŠTO ŠTO ĆE SE DOGODITI BEZ RADA – TAJ DIO MORAMO ODRADITI ZAJEDNO!

 “Svaki dio Dubrovačko-neretvanske županije, od doline Neretve do Prevlake, ima pravo biti razvijen kao najrazvijenije europske regije”

Dubrovnik, 20. travnja 2019. god.Uoči najvećeg kršćanskog blagdana Uskrsa, Mato Tomljanović, kandidat Mosta za Europski parlament proveo je jutro na placu u Gružu družeći se sa sugrađanima, dijeleći pince i čokoladne pisanice.

Most nezavisnih lista izlazi na izbore za Europski parlament s ljudima koji će se zalagati za to da Hrvatska zaista i postane ravnopravna članica Europske unije, s onima koji neće prihvaćati nametnuto mišljenje da malo hrvatskih zastupnika ne može ništa promijeniti. Želimo da Europska unija bude uspješnija i da sve njezine članice pronađu i dobiju prilike za uspjeh i razvoj. Na Mostovoj listi za europske izbore sam na 10. mjestu. Kako bih preuzeo tu ogromnu odgovornost, potrebno mi je povjerenje građana. Svojom prednošću smatram predanost poslu i profesionalnost, kao i činjenicu da sam spreman učiti i dalje. Bolja budućnost nije nešto što će se dogoditi bez rada – taj dio posla moramo odraditi zajedno.”, ističe Mato Tomljanović.

Istaknuo je da će u Europskom parlamentu naglasak staviti na mogućnosti koje daje kohezijska politika kao politika ravnomjernog razvoja europskih regija, odnosno svih gradova i općina.  Naglasio je da svaki dio Dubrovačko-neretvanske županije, od doline Neretve do Prevlake, ima pravo biti razvijen kao najrazvijenije europske regije. Za kraj ističe da njegov Grad zaslužuje biti istinski biser Europe i svijeta, očuvane kulturne i prirodne baštine kojom se ne smije trgovati.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript