DRUGI OBEĆANKO POSTAVLJEN ZA IZGRADNJU ČVORA ZAGVOZD-IMOTSKI

Miro Bulj: “Dok Plenković sudjeluje na svečanosti povodom novog obećanka, ja postavljam kamen temeljac za davno obećanu izgradnju čvora Zagvozd-Imotski“

Split, 21. svibnja 2019. god – Nakon što je postavio kamen temeljac za brzu cestu Križice-Kukuzovac, Miro Bulj nastavio je postavljati kamen temeljce i za ostale Vladine nerealizirane projekte te se zaputio prema Zagvozdu.

“Evo me u Zagvozdu, nalazim se na mjestu odakle je davno trebala početi izgradnja spoja Imotskog na autocestu. Davao sam i amandman na Prijedlog državnog proračuna u nadi da će usvojiti i realizirati ono što su davno obećali, ali nisu ga usvojili, tj. niti jedan saborski zastupnik HDZ-a iz ovog kraja, iz Dalmacije, nije dignuo ruku za.

Svaki tren očekujem dolazak premijera, naime pred izbore kako to uvijek bude, dolazi i obećava. Kako čujem, danas sudjeluje na svečanosti otvaranja još jednog OBEĆANKA, tj. podružnice kliničkog bolničkog centra Split, evo ja im smanjujem troškove i postavljam kamen temeljac za davno obećanu izgradnju čvora Zagvozd-Imotski“, rekao je Miro Bulj.

Miro Bulj istaknuo je da je navedena prometnica trebala biti izgrađena kad i autocesta, rekao  je da je bez tog spoja Imotski izoliran, kao i da zbog nebrige Imotska krajina svakim danom sve više propada. Naglašava da je demografska slika katastrofalna te da je narodu Imotskog kraja dosta predizbornih obećanja i skupljanja jeftinih političkih poena..

“Novaca za ovaj spoj se nema, a razmislite samo koliko se novaca potrošilo na osiguranje ministara i na njihove derneke, zamislite da se taj novac  uložio u Dalmatinsku zagoru. Narode ovog kraja probudite se, neka ovo bude referendum i usprotivite se „njonjavoj i anemičnoj politici“, za kraj je istaknuo Miro Bulj.