TREĆI OBEĆANKO ZA IZGRADNJU BRZE CESTE ŠIBENIK-DRNIŠ-KNIN DANAS JE POSTAVLJEN

Miro Bulj: „Danas je povijesni dan, ovaj čin je ogromna ušteda Vladi, ne moraju platiti 50-ak auta pod rotacijama, brojne zaštitare, janjce kojima bi častili predstavnike Vlade, ministarstava, državnih, gradskih i općinskih tvrtki“

Šibenik, 23. svibnja 2019. god.- Nakon što je postavio kamen temeljce za brzu cestu Križice-Kukuzovac, te izgradnju čvora Zagvozd-Imotski, Miro Bulj danas se zaputio u Šibensko-kninsku županiju gdje je postavio kamen temeljac za izgradnju brze ceste Šibenik-Drniš-Knin s aerodromom Pokrovnik.

„Evo stojim na mjestu, gdje je davno obećana izgradnja aerodroma Pokrovnik, kao i izgradnja brze ceste Šibenik–Drniš–Knin. Ovo je povijesni dan za Šibensko-kninsku županiju, ovdje je župan Pauk prije 10 godina obećao aerodrom koji će biti veći od splitskog, ova je investicija znatno većeg iznosa u odnosu na Pelješki most. Sada ću postaviti obećanka, a poslije idem do Knina postavit četvrtog obećanka, spoj Knina na autocestu“, rekao je Miro Bulj.

Miru Bulju podršku je došao dati županijski vijećnik Šibensko-kninske županije Ivica Ledenko koji je naveo da je čak osnovna tvrtka Aerodrom Pokrovnik te da je ista ostavila ogromne dugove, te potom ugašena, istaknuo je da je župan Pauk još 2010. g. uz brojne fotografije putem novinskih natpisa najavljivao realizaciju aerodroma, kao i realizaciju brze ceste.

„Dobio sam dojavu, da će ovaj aerodrom ipak biti veći od splitskog, čak možda veći od Charles de Gaulle u Parizu, ali da će se zvati po Pauku. Mi smo danas, ovim činom uštedjeli ogromna sredstva Vladi RH, ne moraju platiti 50-ak auta pod rotacijama, brojne zaštitare, janjce kojima bi častili predstavnke Vlade, ministarstava, državnih, gradskih i općinskih tvrtki“, rekao je Miro Bulj.

Miro Bulj istaknuo je da će nastaviti postavljat kamen temeljce za sva neispunjena obećanja, naglasio je da je sramota sve ovo što se godinama obećava, a ne ispunjava i da to samo pokazuje koliko HDZ nije briga za ljude Dalmatinske zagore, te je naveo da ljudi ne bi odlazili da se realiziralo ono na čemu su se dobivali glasovi. Rekao je da je sva navedena Vladina neispunjena obećanja dao putem amandmana, s nadom da će prihvatiti ono što su sami desetljećima najavljivali i obećavali, te je pozvao ljude da izađu na izbore u nedjelju, i da te izbore pretvore u referendum na kojem će jasno dati do znanja da im je dosta njonjizma i anemične politike.

Most nezavisnih lista