MOST U VUKOVARU

Petrov: Ovi izbori su prilika da izaberete čestitu, ponosnu Hrvatsku, ne dajte da vas ušutkaju!

Most je zadnji dan kampanje za EU izbore bio u Vukovaru, gdje je Božo Petrov, predsjednik Mosta i nositelj liste Mosta za Europski parlament, rekao kako poziva građane da izađu na izbore i daju priliku čestitoj, poštenoj, radišnoj Hrvatskoj. Uz Petrova su bili i kandidati iz Slavonije Ružica Vukovac i Nizar Shoukry.

Petrov je istaknuo da je važno izaći na izbore 26. svibnja i dati svoj glas za ponosnu Hrvatsku, onu Hrvatsku o kojoj se sanjalo i zbog koje su branitelji išli u rat:

„Hrvatska može puno bolje, želimo vratiti naše mlade ljude u Hrvatsku, omugućiti im europski standard i plaće, da ne moraju ići u Irsku i Njemačku, da Slavonija ne ostane bez ljudi, jer oni su najveća vrijednost. Hrvatska treba promjenu, a ne može naprijed s ovakvom politikom i ovakvim političarima. Borili smo se za suverenu i samostalnu Hrvatsku, takva Hrvatska je ušla u Europsku uniju. Ovo nije samo njihova Hrvatska, nego Hrvatska svih nas, zato izađite na izbore, izborite se i dajte priliku poštenoj i čestitoj Hrvatskoj“, rekao je Petrov.

 

Ružica Vukovac je naglasila kako je Slavonija patila, ali je ponosno sve izdržala, a sada se opet bori jer odlazi ono najvrijednije, a to su ljudi.

„Slavonska su polja prazna, ljudi nema, jer seljak ne može opstati na svojoj zemlji, a čak 32 000 hektara zemlje odlazi u ruke strancima. Jedino rješenje je izlazak na izbore, izađite, pokažite svoj stav, odlučite o našoj vrijednoj i tihoj Hrvatskoj, ne dajte da vas ušutkaju“, rekla je Vukovac.

Nizar Shoukty istaknuo je kako će Mostovi kandidati u Bruxellesu predstavljati hrvatske interese, a ne služiti briselskoj birokraciji.
„Izađite na izbore, promjena je moguća, ne dajte da vas uvjere u suprotno i da je borba uzaludna. Itekako se vrijedi boriti za Hrvatsku“, rekao je Shoukry.