PETROV: “ZAJEDNIČKA NAM JE TEMA BRIGA ZA GRAĐANE, BORBA PROTIV KORUPCIJE I ZAUSTAVLJANJE ISELJAVANJA”

Članovi Mosta predvođeni Božom Petrovom nedjelju su proveli na popularnom zagrebačkom Trešnjevačkom placu, a pridružio im se i predsjednički kandidat Miroslav Škoro

Petrov: “Zajednička nam je tema briga za građane, borba protiv korupcije i zaustavljanje iseljavanja”

Zagreb, 20. listopada 2019. – Više stotina građana danas se na Trešnjevačkom placu družilo s predsjednikom Mosta Božom Petrovom, saborskim zastupnikom Markom Sladoljevom, te s Mostovcima, dr. Ivanom Bekavcem, organizacijskim tajnikom Natkom Felbarom, a pridružio im se predsjednički kandidat Miroslav Škoro.

Most je druženje organizirao nakon završetka skupljanja potpisa za inicijativu Vodu u Ustav, a ekipa na Trešnjevačkom placu bila je među najupornijim volonterima.

“Ovo okupljanje smo organizirali jer je za većinu političara komunikacija moguća samo ako je prethodno dogovoreno što ih se i kada smije pitati, a Most i ovim događajem pokazuje da je drugačiji. Danas su svi ovi ljudi imali priliku družiti se s predsjednikom Mosta, pitati sve što ih zanima i muči, te dati prijedlog ili ideju što možemo zajedno učiniti kako bi nam svima bilo bolje. Uz Petrova je na pitanja građana odgovarao i predsjednički kandidat Miroslav Škoro”, rekao je organizacijski tajnik Mosta.

Petrov je istaknuo kako je i danas građanima objašnjavao važnost inicijative Vodu u Ustav, za koju je ovog vikenda završilo prikupljanje potpisa.

“Miroslav Škoro je još na početku potpisao ovu inicijativu i baš zbog takvih zajedničkih tema smo ga i odlučili podržati. Sve su to konkretni potezi, koji idu u korist građana, od zaštite strateških nacionalnih interesa i resursa preko demokratizacije izbornog sustava, do borbe protiv korupcije. Zato se Miroslav Škoro pokazao kao najbolji izbor za Most. Idemo u predsjedničku utrku s kandidatom koji ima realnu šansu za pobjedu”, rekao je Petrov.

Ovaj vrtuljak zahtijeva JavaScript