IVICA LEDENKO NAHVALIO BULJA: “MOST SE UVIJEK PONAŠAO DOSTOJANSTVENO I DOSLJEDNO”

(Izvor: Šibenski portal, autor: M. J. )

Klub vijećnika Loza nezavisne liste i Mosta nezavisnih lista u Skupštini Šibensko-kninske županije na parlamentarnim izborima podržat će Most i nositelja liste u IX. izbornoj jedinici Mira Bulja. Potvrdio je to predsjednik kluba vijećnika Ivica Ledenko iz ‘Loze’.

– Podržat ćemo Most i ovog puta, kao što smo i na parlamentarnim izborima 2015. i 2016. godine. Most nikad nije bježao od odgovornosti, a kada je prevladala trgovačka skupina, za Most u takvoj Vladi nije bilo mjesta. Moram pohvaliti suradnju sa zastupnikom Mirom Buljem, koji je jedini imao petlje pokretati one teme koje nitko drugi nije pokretao. On je sve naše amandmane gurao u Saboru, od amandmana u vezi brze ceste Šibenik-Drniš-Knin, navodnjavanje polja u Šibensko-kninskoj županiji, kao i kad su bile ugrožene lagune u Kninu, kada je došlo do onečišćenja – rekao je.

Dodao je kako se Most uvijek ponašao dostojanstveno i dosljedno, te je to jedan od najvažnijih razloga zbog kojeg ih podržavaju. Ledenko je kazao kako još uvijek ne zna kako će izgledati lista u IX. izbornoj jedinici niti hoće li na njoj biti netko iz Loze iz Šibensko-kninske županije.

– Nećemo pregovarati s Mostom oko pozicija na listi jer je naša podrška bezuvjetna. Ako smatraju da će za nekog od naših ljudi biti mjesta na listi, to će nam biti čast – zaključio je.