MOST: „MLADI LJUDI SNAGA SU U POLITICI”

Karlovac, 27.6.2020. – Mostov nositelj liste za VII. IJ Zvonimir Troskot i drugi kandidat na listi Marko Sladoljev danas su sa simpatizerima i građanima organizirali druženje u centru Karlovca, te u obraćanju istaknuli da im je Karlovac iznimno bitan za parlamentarne izbore, te da su iz njega djelovali cijelu kampanju, i u smjeru Rijeke i u smjeru Zagreba.

Zvonimir Troskot rekao je da će tematika kojom će se Most baviti u Karlovcu biti kapitalne investicije koje su dovele do uništenja cijele Karlovačke županije i potopa u Karlovcu, a Most će se baviti i temom migranata, te decentralizacijom Hrvatske gdje bi se radilo na razvoju hrvatskih sela i poljoprivrede.

„Poslali smo snažnu poruku s našom izbornom listom, a to je da ćemo u politiku privući mlade ljude. Ako ovdje na izbornim listama nećemo dati priliku mladima, kako onda možemo očekivati i ponuditi nešto hrvatskom gospodarstvu i hrvatskom obrazovanju ili bilo kojem drugom segmentu društva”, rekao je Troskot.

Marko Sladoljev pozvao je sve birače i simpatizere Mosta da izađu na izbore.

„Ako budete glasovali za Most, osjećat će te se čisto, jer je Most transparentan i jasan. Tako smo se i mi Mostovci osjećali nakon cijele noći provedene u Saboru kada smo pokazali kako se bori”,  poručio je Sladoljev biračima.